Powerball – Någon vinner 6 miljarder kronor på Lotto

Powerball – Någon vinner 6 miljarder kronor på Lotto

Uppdatering: Idag onsdag blir trycket ännu större, nu har jackpoten rusat upp i svindlande 12 miljarder eftersom ingen lyckades pricka alla rätt i lördags!! Trycket är stenhårt på lördagens stora Powerball i Läs mer »

Försvarsspray och överfallslarm

1
0

Det är en turbulent tid vi lever i och överfallslarm, samt försvarsspray säljer nu som aldrig förr. Våldtäkterna i Sverige har ökat lavinartat, i år toppar Sverige listan på länder globalt där det sker allra flest våldtäkter i hela världen. För kvinnor är det oerhört riskabelt att gå ute själva nattetid, senaste tiden har det även flera killar också blivit våldtagna. Ibland är det ensamma gärningsmän som smyger sig på sina byten och ibland kommer de i stora grupper. Oavsett vad gärningsman har för uppsåt, våldtäkt eller rån så vi alla tänka på att vi måste kunna försvara oss mycket bättre. Civilkuraget i Sverige är ofta obefintligt, många är för inne i sin egna värld, gärningsmän bär ofta vapen och ibland behöver vi röra oss i områden där kanske inte så många människor befinner sig.

Vi rekommenderar att köpa försvarsspray hos Feelingsafe, för bättre trygghet.

I Sverige finns runt 55 No-Go-Zones och samhället har aldrig varit mer otryggt!

Brottsförebyggande rådet gör varje år en Nationell Trygghetsundersökning, NTU, där bland annat oro mäts. Enligt undersökningen, besvarad av över 12 000 personer känner sig 25 procent av kvinnorna sig mer otrygga utomhus i området där de bor, jämfört med 7 procent av männen. Nästan var tionde kvinna undviker att gå ut ensam en sen kväll. Källa: NTU 2015.

Källa: NTU 2015.

Facebook Comments